Váci Street Downtown, Budapest Váci street Downtown apartman 1 apartman

Elnézést kérünk a szálláshelyet továbbiakban nem értékesítjük
1056 Budapest, Váci utca 52, 2 emelet, 3 ajtó, 1-2

A szálláshelyet továbbiakban nem értékesítjük

 • Leírás

A belváros szívében, a Váci utca 52. szám alatt található, lifttel megközelíthető, 2. emeleti, apartmanként kiadó modern lakások, minimum 4 éjszaka tartózkodással bérelhetők, egész évben.

A belváros szívében, a Váci utcában található, lifttel megközelíthető, 2. emeleti, apartmanként kiadó lakások. A downtown 1 maximum 4, a downtown 2. maximum 3 fő befogadására alkalmas. Az összesen 7 férőhelyes két lakás egymás közelében található. A Duna metróállomás 5 perc sétával elérhető. Modern, minőségi berendezési tárgyakkal és bútorokkal. Kiválóan felszerelt konyha. Kényelmes franciaágy és kanapé minőségi ágyneművel és friss törölközővel. Ingyenes Wi-Fi és kábel TV.
 • Csomagok
Kiemelt Csomagok
 • alapcsomag 1+ éj : 999 999 Ft/fő/éj-től Alapcsomag akció, A csomag ellátást nem tartalmaz.
  Érvényes: 2021-08-17 - 2023-01-01


További ajánlatok
Szobák tartalom megjelenítése

Váci Street Downtown - Szobák általános leírása

A downtown 1 maximum 4, a downtown 2. maximum 3 fő befogadására alkalmas. Az összesen 7 férőhelyes két lakás egymás közelében található. Modern, minőségi berendezési tárgyakkal és bútorokkal. Kiválóan felszerelt konyha. Kényelmes franciaágy és kanapé minőségi ágyneművel és friss törölközővel. Ingyenes szélessávú Wi-Fi és kábel TV. Lift az épületben, így nem kell cipelnie a táskáját a lépcsőn.

Downtown 1

2 személy részére ( +2 személy fér el, 2 pótágyon ) A szálláshelyen 1 ilyen szoba található.
2. emeleti lakás a belváros szívében található, maximum 4 fő befogadására alkalmas. Ez a csendes lakás a másik 2 lakás mellett található. A Duna metróállomás 5 perc sétával elérhető. . - modern, minőségi berendezési tárgyakkal és bútorokkal. - Kiválóan felszerelt konyha. - Kényelmes franciaágy és kanapé minőségi ágyneművel és friss törölközővel - Ingyenes szélessávú Wi-Fi és kábel TV - Lift az épületben, így nem kell cipelnie a táskáját a lépcsőn A környékről: A lakás nagyszerű helyen található, itt élvezheti a város belvárosi életét. Számos étterem, kocsma, kávézó és üzlet található a közelben. A Nagy Vásárcsarnok, a Duna, a Zsinagóga, a Szabadság-híd, a Magyar Nemzeti Múzeum rövid távolságra találhatók.

Downtown 2

2 személy részére ( +1 személy fér el, 1 pótágyon ) A szálláshelyen 1 ilyen szoba található.
Az újonnan felújított, 2. emeleti apartman a belváros szívében található, legfeljebb 2+1 fő elszállásolására alkalmas. Ez a csendes lakás a másik 2 lakás mellett található. A Duna metróállomás gyalogosan 5 perc alatt elérhető. - modern, minőségi berendezési tárgyakkal és bútorokkal. - Kiválóan felszerelt konyha. - kényelmes franciaágy minőségi ágyneművel és friss törölközővel - Ingyenes szélessávú Wi-Fi és kábel TV - Lift az épületben, így nem kell cipelnie a táskáját a lépcsőn Környékről: A lakás nagyszerű helyen található, itt élvezheti a város belvárosi életét. Sok étterem, kocsma, kávézó és üzlet található a közelben. A Nagy Vásárcsarnok, a Duna, a Zsinagóga, a Szabadság-híd, a Magyar Nemzeti Múzeum mind rövid távolságra találhatók. Környékről: A lakás nagyszerű helyen található, itt élvezheti a város belvárosi életét. Sok étterem, kocsma, kávézó és üzlet található a közelben. A Nagy Vásárcsarnok, a Duna, a Zsinagóga, a Szabadság-híd, a Magyar Nemzeti Múzeum mind rövid távolságra találhatók.
Szolgáltatások

Váci Street Downtown szolgáltatásai

 • Lift
 • WI-FI
 • Felszerelt konyha
 • Vasaló + vasalódeszka

Étterem leírása

 • Önellátó szálláshely
Egyéb információk

Idegenforgalmi adó

A szobaár vagy csomagár már tartalmazza.

Gyerekkedvezmény

 • 0 - 3 éves kor között 100 % kedvezmény

Váci Street Downtown az alábbi fizetőeszközöket fogadja el

SZÉP Kártya: A Váci Street Downtown Szép OTP kártya elfogadóhely A Váci Street Downtown Szép MKB kártya elfogadóhely A Váci Street Downtown Szép K&H kártya elfogadóhely
A szálláshelyen bankkártyát nem tudnak elfogadni.

Lemondási és fizetési feltételek - Váci street Downtown apartman 2

Váci Street Downtown Fizetési feltétel
Pontos tájékoztatást a fizetési és lemondási kötelezettségekről az időszak / csomag kiválasztása után tudunk adni.